Hotelarrangementen in de Kop van Noord-Holland

Pand

Fietsen op Texel - Heerlijk 3 dagen genieten in De Koog

De Koog Texel 25 verkocht

Kom genieten van deze heerlijke fietsaanbieding op Texel. U kunt lekker gaan fietsen door de prachtige duingebieden en leuke, omliggende stadjes en dorpjes bezoeken. Voor onderweg krijgt u een lunchpakketje mee zodat u de hele dag op pad kunt met het fietsarrangement op Texel.

Restaurant Pure

3 Daags culinaire verwennerij op Texel

De Koog Texel 6 verkocht

Geniet van een 3-daags Culinair Verwenarrangement op Texel. Even lekker een weekendje ertussenuit en genieten van culinaire hoogstandjes tijdens een heerlijk, luxe 3-gangendiner en een heerlijk luxe 4-gangen diner.

Omgeving

Wandelen op Texel - Heerlijk 3 dagen genieten in De Koog

De Koog Texel 12 verkocht

Kom genieten van deze heerlijke wandelaanbieding op Texel. U kunt lekker gaan wandelen door de prachtige duingebieden en leuke, omliggende stadjes en dorpjes bezoeken. Voor onderweg krijgt u een lunchpakketje mee zodat u de hele dag op pad kunt met het wandelarrangement op Texel.

Golfbaan Regthuys in Winkel in Noord-Holland

3-daags Exclusief Golfarrangement - Wegdromen in een Kerk in Hoorn en 2x Golfen op 2 golfbanen

Hoorn

Geniet 3 dagen in dit bijzondere hotel in havenstad Hoorn, Noord-Holland. In deze omgebouwde kerk geniet u in een stijlvolle kamer, 's avonds genieten de fijnproevers van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant en kunt u gezellig naborrelen in de bar. Overdag kunt u de historische binnenstad Hoorn verkennen en gaat u 2x 18 holes golfen op 2 verschillende golfbanen.

Romantisch nachtje weg met uw geliefde

Hemels genieten met uw geliefde van een romantisch nachtje in Hoorn

Hoorn

Droom weg in een romantisch ingerichte kamer met hartvormige ballonnen, luxe en smaakvolle bonbons gemaakt door de chocolatier en een fles cava. 's Avonds gaan jullie samen heerlijk fijnproeven in het sfeervolle restaurant en genieten jullie in de ochtend van een heerlijk ontbijt. Verwen uw geliefde met deze romantische 2-daagse in het historische stadje Hoorn en overnacht in een voormalige kerk.

5 Uitstapjes

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl