Hoogtepunten Hotelarrangementen

Een romantiek hoogtepunt bereiken? Hotelidee heeft voor u de mooiste romantische trips samengesteld. Zoek en boek een perfecte trip voor u en uw geliefde.

Romantische Roos

Romantische Droom - 3 dagen romantisch genieten in Sauerland

Sundern 38 verkocht

Eén van de meest romantische manieren om iemand te zeggen "ik hou van jou", is hem of haar te verrassen met een verblijf in het Sauerland. Genieten in prachtige kamers, in uitgebreide natuurlandschappen of bij hoogwaardige gerechten en dranken

Ontbijt met uitzicht

Romantisch nachtje weg en wegdromen aan de Nieuwe Maas in Vlaardingen

Vlaardingen 2 verkocht

Samen met uw geliefde even lekker wegdromen in een bijzonder hotel aan de Nieuwe Maas. Dit hotel ligt aan het water met een fantastisch terras waar u uitzicht heeft op de enorme grote schepen die naar de haven van Rotterdam gaan. Geniet van een heerlijk ontbijt, er staat een fles wijn op de kamer en de romantiek is aan u.

Balkon

Romantiek in de Duitse Alpen - Genieten in Bad Kohlgrub

Bad Kohlgrub

U verblijft in dit Luxe 4-sterren Superior hotel met comfortabele kamers die uitzicht bieden op de Alpen. Ervaar de pracht van deze unieke regio in het zuiden van Duitsland. Het hotel heeft ruime wellnessfaciliteiten waar u helemaal tot rust komt. Geniet van tweemaal van een lichaamsmassages en in de avonden komt u niks te kort tijdens de diners in het restaurant van het hotel.

Romantisch nachtje weg met uw geliefde

Hemels genieten met uw geliefde van een romantisch nachtje in Hoorn

Hoorn

Droom weg in een romantisch ingerichte kamer met hartvormige ballonnen, luxe en smaakvolle bonbons gemaakt door de chocolatier en een fles cava. 's Avonds gaan jullie samen heerlijk fijnproeven in het sfeervolle restaurant en genieten jullie in de ochtend van een heerlijk ontbijt. Verwen uw geliefde met deze romantische 2-daagse in het historische stadje Hoorn en overnacht in een voormalige kerk.

4 Uitstapjes

Hotelidee.nl maakt gebruik van cookies
Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Hotelidee.nl