Oud en Nieuw in de Gelderse Vallei

Goed het nieuwe jaar in tijdens een Oud & Nieuw arrangementen aanbieding in één van onze hotels.

Brasserie kerstsfeer

4-daags Oud & Nieuw arrangement met Luxe diner en live muziek op Oudjaarsavond

Wageningen 44 verkocht

Op oudejaarsavond kunt u genieten van een luxe 4-gangen diner met Live Muziek. Om 12 uur toosten we op het nieuwe jaar met oliebollen en bubbels. Vier ook een heerlijk Oud & Nieuw op de Veluwe in dit prachtige hotel in Wageningen!

Restaurant

Vier Oud & Nieuw op de Veluwe - 3 daags Oudjaarsarrangement met feestelijke toost en bubbels

Putten 20 verkocht

Vier het Oud & Nieuw op de Veluwe. Ga spetterend het nieuwe jaar in met een feestelijk Oud en Nieuw Arrangement. Sluit 2023 af met onder andere een heerlijk 4-gangen oudjaarsdiner en een uitgebreid nieuwjaarsontbijt met een glas bubbels.

Hotel in Wageningen in de winter

3-daags Oud & Nieuw op de Veluwe in Wageningen met Live Muziek op Oudjaarsavond

Wageningen 19 verkocht

Vier oud & nieuw op de Veluwe in dit prachtige hotel in Wageningen waar u op oudejaarsavond kunt u genieten van een luxe 4-gangen diner met Live muziek. Tijdens de jaarwisseling proosten we op het nieuwe jaar met oliebollen en bubbels.

Hotel aanzicht

4-daags Oud en Nieuw in Hoevelaken vieren met diner met live muziek

Hoevelaken 13 verkocht

Heerlijk slapen in een 4-sterren hotel, gelegen lekker centraal in Nederland dichtbij Amersfoort. Het hotel heeft een restaurant waar u culinair kunt genieten met op oudjaarsavond een diner met live muziek. Verder beschikt het hotel over een wellness waar u lekker op kunt warmen in de privé sauna, bubbel in de baden of ontspan in de stoomcabine. Geniet van een ontspannen oud en nieuw.

Bovenaanzicht hotel in Putten

4 daags Oud en Nieuw arrangement met feestelijke toost en bubbels op de Veluwe

Putten 2 verkocht

4 Dagen genieten met de jaarwisseling in een 4-sterren hotel op de Veluwe. Het hotel ligt midden in de Veluwse bossen maar ook centraal tussen steden als Amersfoort, Apeldoorn of Harderwijk. Een dagje naar de stad is dus zo gemaakt maar ook de Veluwe is heerlijk om te ontdekken.

5 Uitstapjes

Hotelidee.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Hotelidee.nl